Richtingen 

Spoor41 reist in 4 richtingen: ontwerp, creatie, illustratie en fotografie.

OntwerpCreatieIllustratieFotografie

Spoor41 werkt graag samen met ambitieuze ondernemers en enthousiaste feestvierders. Vanuit huis of op locatie; beide is mogelijk.

 Zakelijk ontwerp 

Spoor41 ontwerpt slimme huisstijlen voor startende ondernemers en nieuwe gezichten voor bedrijven die willen overstappen. Ook campagnematerialen, zoals flyers, posters en advertenties zet Spoor41 graag op de rit. Wil jouw bedrijf zich ook onderscheiden met een strakke huisstijl? Lift dan mee op het succes van Spoor41!

 Persoonlijk design 

Wil je origineel uit de bus komen met een creatieve trouwkaart, bijzondere geboortekaart of persoonlijke uitnodiging? Samen met jou zet Spoor41 alles op alles om een uniek ontwerp te maken dat écht opvalt. Reis samen met Spoor41 naar jouw eindbestemming!


Naast grafisch ontwerp biedt Spoor41 ook hippe, handgemaakte creaties aan.
Denk aan fotoalbums, gastenboeken, kaarten, slingers, tassen, telefoonhoesjes, accessoires, en sieraden. Allemaal zelf ontworpen creaties, passend bij de trends van nu! Supertof als cadeau of gewoon voor jezelf.

 Unieke creaties 

• Alles wordt handgemaakt en afgestemd op jouw eigen wensen en ideeën
• Er wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van natuurlijke materialen als leer, jute, kurk, vilt, linnen, katoen, karton en hout.
• Je kunt persoonlijke wensen voor materiaal doorgeven bij je bestelling.

Spoor41 maakt kinderboekillustraties, stripverhaaltjes, overzichtelijke infographics en gelikte visuals. Of het nu in een tijdschrift, boek, folder of op een kaartje gepubliceerd wordt, alles is mogelijk!

 Indrukwekkende illustraties 

Een goede illustratie trekt aandacht en is een verrijking van een tekst. Het is de uitdaging om er een goed, nieuw en fris idee in te verwerken. Spoor41 is altijd op zoek naar een grafische vondst, een humoristische benadering of een letterlijke verbeelding. De illustratie gaat pas de deur uit als deze krachtig, mooi en onderscheidend is!

Bij Spoor41 kun je terecht voor al je illustraties; ook voor een uniek geboortekaartje of bijzonder trouwkaartje! Het eindresultaat is in elke gewenste afmeting voor jou beschikbaar; van ansichtkaart- tot billboard-formaat.


Op zoek naar ontspannen en gedetailleerde fotografie voor een belangrijk moment in je leven? Bij Spoor41 zit je goed voor fotoadvies, fotoshoots en complete fotoalbums.

 Flitsende fotografie 

Op een andere manier kijken naar vormen, mensen en contrasten is één van de kenmerken voor de creatieve fotografie van Spoor41. Met veel gevoel, een scherp oog voor detail en een flinke dosis enthousiasme wordt precies vastgelegd wat de kijker raakt. De diepste emoties, krachtigste composities en snelste bewegingen worden rustig opgewacht of opgezocht. Alles voor die ene perfecte momentopname…

Spoor41 heeft al heel veel creatieve bestemmingen bereikt. Bekijk het volledige portfolio!