Referenties 

 

Deze positieve reacties kreeg Spoor41 van haar klanten. Wil jij je ervaring met Spoor41 ook delen met andere geïnteresseerden? Plaats dan hieronder je reactie.


Ontzettend fijne samenwerking. Christine’s ontwerpen zijn origineel, uniek, stijlvol, modern, eigentijds, en verfrissend. Ze weet heel goed je wens om te zetten in een ontwerp dat bij je past. Ze komt ook met meerdere voorstellen en eventuele op/aanmerkingen die je hebt verwerkt ze precies op de juiste manier.
Lekker out of the box en one of a kind. Zou haar bij iedereen aanraden!

Dominique van Kordelaar


De samenwerking met Christine is altijd erg prettig. Ze heeft de opdrachten snel klaar en houdt zich netjes aan de gemaakte afspraken. En natuurlijk het belangrijkste: haar ontwerpen zien er mooi en professioneel uit. Echt een aanrader!

Sandra Augustin, internet marketeer bij Annadiva / BikiniOnline.nl


Christine is een echte vakvrouw. Ze luistert naar wat je wens is en maakt er op een professionele en frisse manier een prachtig ontwerp van. Creatief, transparant en een snelle service gegarandeerd!

Susan Amoraal, oprichter van De Lachcentrale


Christine is zeer professioneel in haar vakgebied. Na de eerste kennismaking waarbij zij goed luisterde naar mijn wensen en ideeën kwam zij binnen enkele dagen met een eerste concept. Dit zag er al zeer professioneel uit! Uiteindelijk heeft zij mijn logo en huisstijl ontworpen waar ik zeer enthousiast over ben. De samenwerking met Christine wil ik omschrijven als: professioneel, enthousiast, betrouwbaar en een toegevoegde waarde!

Hanneke van der Meer, oprichter van Docenergy


Wij hadden onze trouwkaart al laten ontwerpen bij Spoor41 en waren daarover zeer tevreden. Toen we op zoek waren naar een geboortekaartje voor onze zoon Thomas hoefden we dan ook niet lang na te denken. Het is hoe we door Christine zijn geholpen. Het kaartje werd helemaal naar onze wensen aangepast. Tot in de details konden we zelf bepalen hoe we het wilden hebben. We zijn zeer tevreden over de service en zouden de volgende keer zo weer voor Spoor 41 kiezen.

Carolien & Matthijs Klapwijk


Christine heeft voor ons een schitterende trouwkaart ontworpen. De overleggen met haar hebben wij als zeer prettig ervaren. Zij wist onze wensen op een erg bijzondere en creatieve manier in een ontwerp te vertalen. Voor een volgende ontwerp-wens zullen wij zeker weer kiezen voor Spoor41!

Elise & Danny Koster


De afgelopen jaren meerdere malen Spoor41 ingeschakeld, voor de ontwerpen van mijn eigen persoonlijke huisstijl, het ontwerp van kerstkaarten en overige grafische ontwerpen die ik gebruik voor mijn werk als loopbaan en sollicitatiecoach. Hieruit zijn de perfecte ontwerpen gekomen die zowel bij mij als persoon als bij mijn dienstverlening passen. Christine weet je wensen en ideeën snel om te zetten in concrete ontwerpen. Naast dat zij de ideeën van de klant goed voor ogen houdt, weet Christine op een fijne manier ook haar eigen ideeën voor te stellen en in de ontwerpen te verwerken. Christine is een prettig persoon om mee te werken: flexibel, altijd bereikbaar en met oog voor detail.


Naomi Barnouw
, Sollicitatie- en loopbaan coach, trainer en recruiter